Toplotna črplaka WI

WI serija.

Energija iz podtalnice.

V neomejenih količinah.

Voda/voda toplotne črpalke Dimplex uporabljajo podtalnico kot vir energije čez celo leto. Edina zahteva: podzemna voda, vzeta iz vrtine, mora biti na voljo v zadostni kakovosti in količini. Pomembno je tudi, da vnaprej preverite, ali je možno izvesti vrtino.

Heat pump with water probe

Največja učinkovitost kot jo lahko dobiš.

Kadar koli je potreben sistem z največjo učinkovitostjo za hlajenje in ogrevanje, so naše toplotne črpalke voda/voda popolna rešitev. Ker je temperatura podzemne vode tudi v najhladnejših dneh konstantna okoli 10°C, pri proizvodnji toplote ni treba kompenzirati podnebnih nihanj. To pomeni, da je pozimi vedno prijetno in toplo - in poleti je vedno možno izjemno varčno pasivno hlajenje.

Kvaliteta: robustna.

Preprosto je ni mogoče premagati: inovativni spiralni toplotni izmenjevalec iz nerjavečega jekla, ki ne vsebuje korozije, naredi naše toplotne črpalke WI izjemno robustne. To pomeni, da jih je mogoče uporabiti praktično neodvisno od kakovosti vode.

Zelena energija.

Toplotne črpalke WI-serija prihrani veliko pri električni energiji in dosega A++ energijski razred.

Pametna naložba.

Maksimalno financiranje za maksimalno učinkovitost.

Ali renovirate? Ali planirate novogradnjo? Pridobite lahko nepovratne finančne spodbude: Eko sklad, j.s. spodbuja obnovljive vire energije in ponuja subvencije.

Predvsem z voda/voda toplotno črpalko lahko pridobite nepovratna finančna sredstva do 5.000 EUR.

Clever investment sign

Vse pod popolnim nadzorom.

Integrirano in kontrolirano. Popolna temperatura v sobi – nadzor preko aplikacije na telefonu ali preko tablice. Zahvaljujoč aplikaciji Dimplex Home app. Zdaj lahko energijo toplotne črpalke vedno uporabljate učinkovito, integrirano in kontrolirano.

> Pojdi na App Store.

WI TU: preprosto učinkovito.

Visoko učinkovite toplotne črpalke s toplotno močjo od 10kW do 22kW. To ustreza ogrevanim bivalnim prostorom med 200m2 in 500m2. Hiše z enim do dvema družinama ali majhni stanovanjski bloki se tako lahko brez težav segrejejo in hladijo. Obstajajo pa tudi možnosti za večje stanovanjske stavbe. WI TU podjetja Glen Dimplex je mogoče tudi prilagodljivo razširitev. Na primer v kombinaciji z ogrevalnimi sistemi na olje in plin (dvovalentni fosilni) ali gorilniki na drva in sončnimi termalnimi sistemi(dvovalentni obnovljivi).

Na voljo so naslednji proizvodi:

  • WI 10TU
  • WI 14TU
  • WI 18TU
  • WI 22TU

Katera toplotna črpalka je prava zame?

Z veseljam vam bomo pri tem pomagali. Naši strokovnjaki vam bomo svetovali.

Čudež toplotnih črpalk.

Čudež toplotne črpalke – preprosto uporablja več energije iz okolja. Noben drug sistem za ogrevanje ni tako učinkovit, ekonomičen in okolju prijazen.

Domov Toplotne črpalke Dimplex < 20kW WI