Toplotna črplaka Sistem M

Sistem M.
Nova generacija
toplotnih črpalk.

5 Prednosti. En sistem.

Modularen, minimalističen, narejen v Nemčiji, narejen da se meri… Sistem M združuje vse te principe. Kakšna je prednost, da se odločimo za nakup Sistema M? Vsaka prednos je prepričljiva. Ko te prednosti združimo pridemo do edinstvene rešitve, ki je tako posebna, da če bi se še enkrat odločili za nakup bi ga spet izbrali.

In zmagovalec je ...
Sistem M!

Modularni sistem toplotnih črpalk Sistem M je prejel nagrado German Design Award 2018 v kategoriji »energija«. Mednarodno priznana nagrada se vsako leto podeli v čast izjemnemu oblikovanju izdelkov s strani fundacije »German Design Council«, ustanovljene leta 1953 na pobudo FRG.

Na lanskem tekmovanju je Glen Dimplex zmagal pred približno 2000 nominiranci - kar je dokaz, da je Sistem M prava inovacija!

Dizajn. Radikalno
atraktiven & funkcionalen.

Ali želiš ogrevalni sistem, ki bi zavzel malo prostora v kotlovnici ali prostoru za shranjavanje? Sistem, ki je popolnoma primeren in se še ob enem prilagaja okolju. Sistem s kvaliteto, ki jo lahko vidiš in čutiš. To je razlog zakaj obstaja Sistem M.

Sistem M

Lebdi pričvrščen
na steno. Sistem M
zidni nosilec.

Zidni nosilec za Sistem M omogoča, da se zunanje enote toplotnih črpalk Sistem M Pure in Kompakt hitro in enostavno namestijo neposredno na steno.

Prihrani čas in denar: podstavka ne potrebujemo - to pomeni, da lahko namestitev in montaža poteka v zgodnjih fazah gradnje.

Prefinjeno povezovanje: brez vidnih kablov - hladilne tekočine in odtok kondenzata so pametno skriti in skoraj nevidno vgrajeni v stavbo.

Delovanje.
Radikalno intuitivno.

Sistem M ne zahteva nobenih navodil za uporabo: ker lahko vse nastavitve izvajate enostavno in pregledno - na inovativnem zaslonu na dotik na napravi ali preko aplikacije Dimplex Home App na vaši pametni napravi. Na voljo v > Apple App Storu and > Google Play Storu.

Vse lahko vidite na prvi pogled in vse nadzorujete s konico prsta - vsako dejansko in želeno temperaturo v vsaki sobi. Vsaka nastavitev za vikend ali za vaš dopust, raven prezračevanja, možnost hitrega ogrevanja.

In ker ima sistem M internetno povezavo v kateri koli različici, lahko po potrebi samodejno obvesti serviserja o nepravilnostih in posodobitvah.

Zvok.
Radikalno tih.

Hočete ogrevalni sistem, ki uporablja prosto in neomejeno energijo - iz zraka. Sistem, ki ima zunanjo enoto z ventilatorjem, vendar ga je še vedno težko slišati. Sistem, ki ob enem pomirja sosede: ker ni samo tih, tudi zgleda tako. Iz tega razloga obstaja Sistem M.

Vedno izven
slušnega območja.

Pritožbe glede glasnosti vaše toplotne črpalke? Nikoli nisem slišal o tem. Pri Sistemu M je 5m oddaljena od sosedov popolnoma primerna - v katero koli smer. In najboljša stvar: najpomembnejše direktive o gradnji in hrupu so v celoti izpolnjene. Sistem M je vedno izjemno tih. Imate našo besedo!

Plus: inverter.
Udobje. Vedno.

Maksimalno udobje z optimiziranimi zmogljivostmi - ali je to mogoče? Da, toplotne črpalke z invertersko tehnologijo res lahko ponudijo oboje: ponujajo udobje, ko ga potrebujete. In zmogljivost, kadar je to potrebno. Ste hodili v dežju z otroci in psom in zdaj vsi potrebujete vroč tuš? Ni problema. Glede na velikost bojlerja za sanitarno vodo se lahko petčlanska družina eden za drugim okopa. In kaj je s psom? Potrebujemo še več tople vode. Toplotna črpalka z pretvornikom se vedno odziva fleksibilno ...

Energija? Po
potrebi.

Toplotna črpalka z pretvornikom deluje manj med nizko porabo toplote in več med visoko porabo toplote. Ker lahko svojo moč neprestano prilagaja, vedno doseže želeno sobno temperaturo z najmanjšo možno porabo energije - ne glede na trenutno sezono in ogrevanje. Tako prihranimo pri stroških energije, zlasti spomladi in jeseni.

Poraba.
Radiikalno učinkovita.

Ni ti potrebno več sprejemati kompromisov med udobjem in učinkovitostjo, če izbereš ta ogrevalni sistem. Če želiš sistem, ki deluje ekonomično kot se le da, že od prvega dne. Sistem, ki izpolnjuje pogoje za subvencijo in se poplača na dolgi rok. Sistem, ki izpolnjuje zahteve za danes in za jutri.

Nič ne ogreva tako učinkovito kot toplotna črpalka.

System M efficiency

Samo električna toplotna črpalka dosega najvišjo vrednost izkoristka... ker iz okolja vzame 75% potrebne energije.

Sistem M

Pure.

 • Zmogljivosti ogrevanja: 6 kW
 • 180-litrski bojler vključen
 • Regulira se preko aplikacije Dimplex Home App

Sistem M

Kompakt.

Kompakt Plus.

 • Zmogljivost ogrevanja: 6 kW
 • 180-litrski bojler vključen
 • Regulira se preko zaslona na dotik ali preko aplikacije Dimplex Home App
 • Privlačne možnosti prilagajanja
Dodatne prednosti Kompakt Plus:
 • Zmogljivosti ogrevanja: 4 – 6 kW
 • Vključena inverterska tehnologija

Sistem M

Komfort.

Kompakt Plus.

 • Zmogljivost ogrevanja: 9 kW / 12 kW
 • 220-litrski bojler vključen
 • Regulira se preko zaslona na dotik ali preko aplikacije Dimplex Home App
 • Privlačne možnosti prilagajanja
Dodatne prednosti Komfort Plus:
 • Zmogljivost ogrevanja: 9 – 16 kW
 • Vključena inverterska tehnologija
Na voljo z funkcijo hlajenja:
 • Komfort (Plus) hlajenje
Domov Toplotne črpalke Dimplex < 20kW Sistem M