5 prednosti.
En sistem.

Modularen, minimalističen, narejen v Nemčiji, narejen da se meri… Sistem M združuje vse te principe. Kakšna je prednost, da se odločimo za nakup Sistema M? Vsaka prednos je prepričljiva. Ko te prednosti združimo pridemo do edinstvene rešitve, ki je tako posebna, da če bi se še enkrat odločili za nakup bi ga spet izbrali.

Dizajn.
Radikalno
atraktiven & funkcionalen.

Ali želiš ogrevalni sistem, ki bi zavzel malo prostora v kotlovnici ali prostoru za shranjavanje? Sistem, ki je popolnoma primeren in se še ob enem prilagaja okolju. Sistem s kvaliteto, ki jo lahko vidiš in čutiš. To je razlog zakaj obstaja Sistem M

Prikaz različnih materialov in oblog.

Lakirani sivi aluminij
Lakirana bela barva
Lakirana antracitno siva barva
Sibirski macesen kot lesena obloga
Cedra kot lesena obloga
Brušeni baker
Nezaščiten beton
Vlaknasti beton

Delovanje.
Radikalno intuitivno.

Dandanes si vsak želi ogrevalni sistem, ki ti bo omogočal živeti enostavno in zadovoljno kot je le mogoče. Sistem, ki vas ne obremenjuje z odvečnimi opozorili o delovanju. Sistem pri katerem ne potrebuješ dodatnih navodil. To je razlog zakaj potrebuješ Sistem M.

Zvok.
Radikalno tih.

Hočete ogrevalni sistem, ki uporablja prosto in neomejeno energijo - iz zraka. Sistem, ki ima zunanjo enoto z ventilatorjem, vendar ga je še vedno težko slišati. Sistem, ki ob enem pomirja sosede: ker ni samo tih, tudi zgleda tako. Iz tega razloga obstaja Sistem M.
  • Ventilator – 110 dB(A)
  • Žaga – 100 dB(A)
  • Kosilnica – 70 dB(A)
  • Pogovor – 60 dB(A)
  • Tiha glasba na radiu – 50 dB(A)
  • Hladilnik – 40 dB(A)
  • Sistem M – 27 dB(A)
  • Rahel veter – 20 dB(A)
  • Sneženje – 10 dB(A)

Poraba.
Radikalno učinkovita.

Ni ti potrebno več sprejemati kompromisov med udobjem in učinkovitostjo, če izbereš ta ogrevalni sistem. Če želiš sistem, ki deluje ekonomično kot se le da, že od prvega dne. Sistem, ki izpolnjuje pogoje za sedanje državne subvencije in se poplača na dolgi rok. Sistem, ki izpolnjuje zahteve za danes in za jutri.

Nič ne ogreva tako učinkovito
kot toplotna črpalka.

Primerjava porabe energije za ogrevnaje Primerjava porabe energije za ogrevnaje
Samo električna toplotna črpalka dosega najvišjo učinkovitost, ker uporablja 75 % potrebne energije iz okolja.
Domov Toplotne črpalke dimplex Sistem M